VISION OG REALISERING

Evnen til at se nye muligheder.
Viljen til at realisere dem.

Hos Boll+ skaber vi enestående projekter, der udmærker sig ved at at forene stedets og bygningens kvaliteter med dagens og fremtidens krav om bokvalitet og æstetik. Nøglen til succes består i at se det potentiale, der gemmer sig, hvor andre ikke ser det, og dernæst besidde viljen og kompetencerne til at folde potentialet ud til at gennemføre den meget specifikke forretningsplan.

Evnen til at se muligheder bygger på mange års erfaringer med byggebranchen og tidligere projekter. Den akkumulerede viden er en platform for den kreativitet, der fungerer som katalysator for idéudviklingen. Resultatet er projekter, der løfter sig op over det ordinære og har kvaliteten til at blive fremtidens klassikere.

Viljen til at realisere projekterne får liv gennem kompetente samarbejdspartnere blandt arkitekter, finansielle rådgivere, entreprenører og byggeledere. Boll+ kan ikke alene sammensætte den optimale partnerpakke til hvert projekt, men også facilitere en smidig sagsgang, der involverer interessenter og myndigheder.

Morten Boll, Ejendomsudvikler

CV

Morten Boll

2008 - i dag   :  
Boll+ ApS
Direktør/Partner
1999 - 2008   :  
NCC Construction Danmark A/S

Direktør
1995 - 1999   :  
Alm. Brand Ejendomme
Bygherre/Arkitekt

 

Uddannelse

2004   :   INSEAD Business Program
         
Kunstakademiets Arkitektskole

Master of Architecture (M.Arch.)
         
Odense Teknisk Skole

Byggetekniker
       

 
Odense Teknisk Skole

Tømrersvend