Ny østergade

Hotel Marina, Vedbæk

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for vores næste spændende udviklingsprojekt og dermed kan offentliggøre, at Boll+ har købt en ejerandel af Hotel Marina og dermed har indgået partnerskab med CPM Invest A/S om udvikling af nyt spændende kombineret bolig -og erhvervsprojekt i Vedbæk på Hotel Marina grunden. I den forbindelse skal der udarbejdes en ny lokalplan i samarbejde med Rudersdal Kommune og lokalsamfundet for de fremtidige visioner på denne grund. 

Se mere om Hotel Marina  +

 

Ny østergade

Ny Østergade - Prisbelønnet

Midt i den attraktive middelalderby har der siden 1960’erne ligget en ubebygget grund som har været anvendt som parkeringsplads igennem årtier.

Visionen har været at skabe en ambitiøs, moderne, grøn og arkitektonisk forståelig ejendom for byens borgere med indbyggede blandede funktioner. Ny udadvendt detailhandel, moderne kontorer og attraktive boliger tilføre blivende værdier til kvarteret og færdiggør Ny Østergade. Ejendommen har givet kvarteret et løft, og har høstet stor anerkendelse og adskillelige priser for at være et hus i byen, som indordner sig byens egenart og samtidigt for at være en bygning med smukke facader med fine detaljer, kunstnerisk udsmykning på hjørnet og en markant beplantet taghave som afslutning af byejendommen, der glæder byens brugere og ejendommens beboere, og dermed bidrager positivt til livet i den pulserende inderby i mange generationer frem.

Ejendommen har modtaget adskillelige priser og anerkendelse i 2021/2022

 Se mere om Ny Østergade  +

 

Garnisonhaven

Garnisonshaven

Smukke boliger i en enestående, fredet bygning centralt i det klassiske København på adressen Rigensgade 9. Opført som Kongelig Klædefabrik, men har også været brugt som Garnisonshospital, Kaserne og familieboliger til militærpersonel. Nabo til Rosenborg Slot, Kongens Have, Statens Museum for Kunst og Nyboder.

 Se mere om Garnisonhaven  +

 

Frihavns Tårnet

Frihavns Tårnet - Prisbelønnet

Den massive DLG-silo stod som et symbol for Frihavnen og for en epoke, som var ved at klinge ud. Visionen for Boll+ var at forvandle den til moderne luksusboliger, uden at dens markante form og beliggenhed ville gå tabt. Det lykkedes at bevare siloens historiske kerne, transformere den og skabe nogle af Nordhavns mest eftertragtede boliger. Et nyt landmærke er født.

Ejendommen har modtaget Betonelementprisen og København Kommunes bygningspræmiering.

 Se mere om Frihavns Tårnet  +

 

Gemini Residence ved by og havn

For NCC var Morten Boll ansvarlig for at udvikle og idegenereringen af Gemini Residence, der i dag står som symbolet for den ny optimisme, der præger København og hele havneområdet. De nøgne frøsiloer blev svøbt ind i utraditionelle boliger med glasvægge og altaner. I betoncyndrenes kerner er der etableret smukke lobbyrum for beboerne.

Det er innovativ arkitektur i en eksisterende konstruktion med en høj grad af bokvalitet.

Holmen lettede med Torpedohallen

Den 160 meter lange Torpedohallen var et af de projekter, der for alvor fik Holmen til at lette som enestående byudvikling for det moderne København. NCC – med Morten Boll ved roret – stod for ombygningen til ejerlejligheder, der straks hørte til de mest eftertragtede i byen. Arkitekterne fandt ikke mindst inspiration fra de såkaldte loft apartments i New York.

Fem Søstre og mange glade familier

Vejle har taget den arkitektoniske førertrøje i Jylland, og parkbebeyggelsen De Fem Søstre i Åbyen har bidraget til det. De fem punkthuse har Morten Boll været konceptmanden for NCC og med Arkitema som arkitekter bag en utrolig simpel og effektiv konstruktion, som ved altanernes selvstændige runde form, giver bygningen et helt specielt udtryk. Her forenes det urbane perspektiv med landskabelig skønhed i en bebyggelse, der danner en harmonisk ramme om glade familiers hverdag.